Virksomheden

HECA Nuuk A/S ejer og driver de fleste barer og restaurationer i Nuuk, Grønland. Herunder også landets største natklub og det grønlandske bryggeri Godthaab Bryghus.

HECA Nuuk A/S producerer også en række underholdningsproduktioner og events. I 2016 producerede vi mere end 200 koncerter med grønlandske solister og bands samt en række events med udenlandske artister, firmafester osv.

Selskabet har ført en aktiv CSR-politik, og har aktivt arbejdet for at styrke konkrete tiltag indenfor forebyggelse. Alle emballagetyper fra bryggeriet er påtrykt advarsler om uhensigtsmæssig brug af alkohol. De fleste annoncer og alle kampagner, der er afholdt for bryggeriet, har haft integreret forebyggende elementer. Ligesom selskabet aktivt har bidraget til tiltag for at styrke sikkerheden og trygheden i nattelivet gennem kampagner, oplysning og et konstruktivt samarbejde med Politi og øvrige myndigheder.

Selskabet arbejder aktivt for at styrke sit lokale tilhørsforhold, og er med til at fremme den positive udvikling i lokalsamfundet ved at ansætte flere lokale medarbejdere samt i højere grad kommunikere og udvikle koncepter på grønlandsk.

Selskabets udadvendte aktiviteter, der f.eks. omfatter eksport samt forskellige ”rugekasse-projekter” indenfor underholdning og formatudvikling, er med til at styrke interessen for Grønland, grønlandske produkter og skal også ses som et turistfremmende aktiv.

Luk menu